Autisme en coaching/begeleiding

"Ik ben trots op mezelf" dat wil ik dat een ieder gelooft en hardop durft te zeggen. Of je nu toevallig wel of geen stempel hebt. Ik ben van mening dat je dient te kijken naar de persoon en niet naar de stempel. Waar liggen je uitdagingen, maar nog belangrijker wat gaat er al goed en wat kun je goed. Vaak zie je dat er diverse talenten en kwaliteiten verborgen liggen onder de oppervlakte. Deze kunnen nog niet worden gebruikt, omdat inzichten nog worden gemist. Samen gaan we aan de slag met deze inzichten. 

 

Ook het leren kennen van jezelf is erg belangrijk. Merk je waar je grenzen liggen? Pak je op tijd je rust? Of ga je door tot dat je erbij neer valt of ontploft? Zit er niets tussen blij en boos? Samen gaan we op zoek naar je grens, wat merk je en wat voel je? Langzaam leer je je grens herkennen en op tijd rust pakken.

 

Met jonge kinderen betrek ik de ouders erbij. Hoe maak je het werkbaar in je gezin, hoe pas je structuur toe. Hoe kun je je kind voorbereiden op lastige situaties.

 

 

 

Bij de begeleiding is er veel nodig van praktische hulp tot hulp bij inzichten en kennis. Je bent welkom om vrijblijvend een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vergoeding vanuit PGB is mogelijk. Voor volwassenen is vergoeding via Krekel Autisme Coaching mogelijk via het WMO.