Momenteel is het niet mogelijk om Kyra in te zetten bij een coachingstraject. Kyra is geblesseerd aan haar rug  en heeft rust nodig. Het is nog afwachten of ze in de toekomst wel weer ingezet kan worden. Ik hou je op de hoogte.

Honden fungeren als een spiegel. Ze spiegelen ons gedrag en onze communicatie. Het is een heel bijzondere manier van coachen en om naar jezelf te kijken. Soms is de aanwezigheid van een hond al voldoende, gewoon even lekker knuffelen.

 

Voordat de honden erbij komen leg ik de metafoor van de roedel uit. Er zijn veel raakvlakken met het gezin, je collega's en je vrienden.

 

Honden en kinderen zijn ook een hele mooie combinatie. Ze helpen kinderen zich te openen of om rustig te blijven. Ze bieden troost bij verdriet. Het zorgt ook voor afleiding bij lastige vraagstukken. Grenzen- en weerbaarheidsoefeningen met de honden zijn erg leerzaam en zeer leuk. 

 

Ook als ouder kan een hond je veel zaken verduidelijken. Wat voor ouderschapsstijl gebruik je. Hoe reageert je kind en hoe reageert de hond? Wat als je iets aanpast? 

 

Coachen met honden kan onderdeel zijn van een coachingstraject.

Angst voor honden

Heb je angst voor honden? En wil je graag van je angst af, maak dan een afspraak voor meer informatie. Met enkele 1 op 1 sessies ben je van je angst af.

 

Tijdens de sessies kijken we wat angst met je lichaam doet, welke gedachten je hebt. Hoe kun je deze gedachten zelf aanpassen. Je leert over de hondentaal, wat vertelt een hond met zijn lichaam. Hoe kun je het beste reageren in verschillende situaties, zodat je het gevoel hebt dat je er de baas over bent. Ook gaan we aan de slag met mijn hond Kyra, natuurlijk stapsgewijs.