Je vindt dat het "niet loopt" binnen je gezin en je wilt graag hulp. De kinderen slapen slecht, luisteren niet zo goed of hebben misschien wel een grote mond. Of is jouw lontje misschien korter geworden in de loop der jaren? Je wilt graag handvatten krijgen voor de aanpak hiervan.

 

Misschien is er sprake van een diagnose binnen het gezin en wil je samen bekijken hoe je structuur en kaders kunt aanbrengen. Zodat escalaties zoveel mogelijk worden beperkt. Hoe ga je om met zo'n diagnose en wat is de prognose voor de toekomst? Welke hulp zou je nog meer kunnen gebruiken in je gezin, welke begeleiding is er nodig? Kortom hoe kun je je gezin helpen, zonder jezelf en de rest uit het oog te verliezen.

 

Of je bent elkaar uit het oog verloren door verdriet of iets anders en je wilt graag dat jullie weer verbonden zijn met elkaar.

 

Dit zijn zomaar een aantal vraagstukken die ik terug zie in mijn praktijk. Samen bekijken we wat er voor jullie nodig is om weer het gezin te worden wat jullie graag willen zijn. Ook hier wordt weer maatwerk toegepast van persoonlijke coaching tot sessies met het hele gezin. Kom eens kennismaken en vraag naar de mogelijkheden.

 

Naast gezinscoaching bied ik ook individuele coaching aan voor jongeren.