Ik coach graag kinderen. Kinderen verbazen me telkens weer, ze komen met geweldige ideeën om aan de slag te gaan met hun uitdaging. In de uitdagingen zie ik een aantal rode draden: volle hoofden, lastig ontspannen, gebrek aan zelfvertrouwen en autisme.

 

Elk kind verdient het om te zeggen: "Ik ben trots op mezelf", maar nog veel belangrijker is dat ze het echt geloven.

 

Tegenwoordig zie je veel kinderen vastlopen op school, zich niet begrepen voelen. Of ze hebben op jonge leeftijd te maken met verdriet of pesten. Met een kort coachingstraject bereik je al heel  veel met kinderen. Een lang traject is vaak niet nodig, mits het om langdurige begeleiding gaat i.v.m. bijvoorbeeld autisme.

Om kinderen te kunnen coachen is de klik tussen het kind en de coach het allerbelangrijkste. Daarom is er altijd de mogelijkheid om eerst kennis te maken met mij en eventueel hond Kyra. Te zien waar mijn praktijk is en hoe deze eruit ziet. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Met kinderen gebruik ik diverse methodes om te coachen, creatieve methodes hebben daarin sterk mijn voorkeur. De meeste kinderen kunnen vaak niet wachten om aan de slag te graag. Of we gaan lekker even de natuur in. Stil zitten op een stoel doen we erg weinig. Sommige kinderen werken liever op de grond en andere liever aan een tafel. Het kind bepaalt hierin de koers.

 

De verschillende werkvormen worden aangepast naar het kind en de uitdaging. Denk hierbij aan tekenen, verven, knutselen en verschillende kwaliteitenspellen. Als kinderen het fijn vinden kan ik mijn hond Kyra inzetten als co-coach. We kunnen buiten oefeningen doen of Kyra binnen lekker knuffelen.

Extra aanbod voor kinderen

Speciaal voor kinderen t/m 16 jaar  heb ik een weerbaarheidstraining ontwikkelt. Het is een 4-daagse individuele training basis , waarna je ook de 4-daagse training vervolg kunt volgen.

 

Deze training kan samen met mijn hond Kyra , als co-coach, worden gevolgd. 

 

De training is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Voor meer informatie klik op  foto hiernaast.