Ondernemerscoach? Wat houdt dit nu eigenlijk in en wat heeft zo'n coach wel echt een toegevoegde waarde voor jou als ondernemer?

 

Je hebt bewust de keuze gemaakt om niet meer voor een baas te werken. Of je bent je onderneming aan het opstarten naast een baan. Je wil heel graag dat je onderneming goed loopt! Weinig is minder gaaf dan een goedlopende onderneming. Echter weinig is minder stressvol dan een slechtlopende onderneming. Of een onderneming die niet loopt zoals jij had bedacht.

 

Waarom ben je voor jezelf begonnen? Wat waren je ambities? Ben je ondertussen de balans verloren, omdat je volledig wordt opgeslokt door je ambitie? Zie je je onderneming nog als vrijheid? Of ben je door alle vrijheid je focus verloren en verlies je veel tijd en energie in alledaagse zaken? Mis je je collega's en mis je het om te sparren met iemand?

 

Dit zijn zomaar vragen en uitdagingen waar ondernemers mee kunnen zitten. Als coach bied ik hierin ondersteuning. Ik help je om weer je drive en focus te vinden. Om balans aan te brengen en om doelen en targets te stellen en te behalen. Door mijn financiële achtergrond kan ik je ook helpen met het opzetten van je administratie, bepalen van een goed onderbouwd uurtarief, kostencalculatie en het opbouwen van je netwerk. Ik hou je ook een spiegel voor, soms is dit confronterend en niet prettig, maar vaak verhelderd.

 

Ik help je om de volgende stap te visualiseren, maar jij bent degene die hem zet! 

 

Voor ondernemers heb ik een ondernemerspakket, vijf sessies  voor de prijs van vier.  Nieuwsgierig?