Brigitte

Wie ben ik?

Ik zal me eerst eens even voorstellen, ik ben Brigitte van Heesch-Geurts. Ik ben moeder van 3 hele leuke meiden, van 20, 18 en 11. De middelste is zoals wij zelf zeggen autastisch (autistisch). Ik ben getrouwd met Bert en verzorgster van 2 super lieve honden, Kyra en Sam.

 

Met heel veel plezier heb ik menig jaren gewerkt op een financiële afdeling. Als leidinggevende merkte ik dat ik het motiveren van collega's heel fijn vond en dat ik daar energie van kreeg.

 

Het begeleiden van onze middelste dochter vond ik zeer leuk om te doen. Ik merkte hoe lastig het was om goede begeleiding te vinden. Een begeleiding die vooral kijkt naar de mogelijkheden in plaats van de problemen. Begeleiding die haar ging voorbereiden op het leven en autistisch niet zag als een belemmering en stempel. Hier is het zaadje gepland.

 

Ik heb 2 coachopleidingen, diverse leerbijeenkomsten om honden te kunnen inzetten voor de coaching en nog diverse workshops gevolgd. Vooral het coachen met honden was een eye-opener, zo mooi wat een hond je terug geeft. Ze houden je een spiegel voor en laten je eigen inbreng zien. Ben je al nieuwsgierig? Kom dan eens aan.

 

Zo is Praktijk Brigitte ontstaan en daar ben ik super trots op! In mijn praktijk kan ik mijn kwaliteiten gebruiken en inzetten. Wat zijn ze dan? Ik ben een energiegever, zet structuren uit, no-nonsens, goedlachs, positief en niet te vergeten een beetje eigenwijs.


openingstijden

Ma-Vr   09:00-21:00

Za          09:00-14:00

Kom langs

Sonniusstraat 17

5384 JJ  Heesch

06-53532425

Volg ons


AGB Code: 90065420

SKJ registratie: 100025685