Wie ben ik?

Tijdens de zoektocht voor de juiste begeleiding voor onze dochter met autisme zag ik door de bomen het bos niet meer. Veel reguliere aanbieders hebben een vast aanbod, wachtlijsten waren lang en alles draaide om wat zij konden aanbieden. Ik dacht dit kan ook anders. Mijn dochter wilde graag passende zorg, met zichzelf als uitgangspunt. Dat wilden wij ook! Wij wilden zelf de regie bepalen. Daarom staat bij mij de klant voorop. Ik ben er voor jou!

 

Ik ben Brigitte van Heesch-Geurts. Ik ben moeder van drie hele leuke meiden, van 24, 22 en 15 en oma van drie geweldige kleinzoons. De middelste van onze dochters is zoals wij zelf zeggen autastisch (fantastisch autistisch). Ik ben getrouwd met Bert en verzorgster van twee lieve honden, Kyra en Checo.

 

Met heel veel plezier heb ik vele jaren gewerkt als hoofd administratie op een financiële afdeling. Als leidinggevende merkte ik dat ik het motiveren van collega's heel fijn vond en dat ik daar energie van kreeg. Deze kennis en ervaringen zie je vooral bij mij terug als je begeleid als ondernemerscoach.

 

Het begeleiden van onze middelste dochter vond ik zeer leuk om te doen. Een begeleiding die vooral kijkt naar de mogelijkheden in plaats van de problemen, dit was lastig te vinden.  We wilden juist begeleiding die haar zou voorbereiden op het leven en autisme niet zag als een belemmering. 

 

Ik heb ben HBO geschoold en heb diverse coachopleidingen en workshops afgerond op verschillende expertise gebieden. Verder heb ik meerdere leerbijeenkomsten gevolgd om de hond te kunnen inzetten als co-coach. Dit laatste was een eye-opener, zo mooi wat een hond je terug geeft. Ze houden je een spiegel voor en laten je eigen inbreng zien. Ben je al nieuwsgierig? Kom dan eens kennismaken.

 

Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn bij mij. Je hebt het misschien al gemerkt dat ik je aanspreek met je in plaats van u op de website. Het gebruik van U zorgt vaak voor afstand en dat is juist iets wat ik niet wil. Ik sta naast je!

 

Zo is Praktijk Brigitte ontstaan en daar ben ik super trots op! In mijn praktijk kan ik mijn kwaliteiten gebruiken en inzetten. Wat zijn ze dan? Ik ben een energiegever, zet structuren uit, no-nonsens, open, goedlachs, positief en niet te vergeten een beetje eigenwijs.