Brigitte

Wie ben ik?

Tijdens de zoektocht voor de juiste begeleiding voor onze dochter met ASS zag ik door de bomen het bos niet meer. Veel reguliere aanbieders zitten met een vast aanbod, wachtlijsten waren lang en alles draaide om wat zij konden aanbieden. Ik dacht dit kan ook anders. Mijn dochter wilde graag passende zorg, met haar als  uitgangspunt. Dit wilde wij ook! Wij wilde zelf de regie bepalen. Daarom staat bij mij de klant voorop. Ik ben er voor jou!

 

Ik ben Brigitte van Heesch-Geurts. Ik ben moeder van 3 hele leuke meiden, van 21, 189en 12. De middelste is zoals wij zelf zeggen autastisch (autistisch). Ik ben getrouwd met Bert en verzorgster van 2 super lieve honden, Kyra en Jipke.

 

Met heel veel plezier heb ik menig jaren gewerkt op een financiële afdeling. Als leidinggevende merkte ik dat ik het motiveren van collega's heel fijn vond en dat ik daar energie van kreeg.

 

Het begeleiden van onze middelste dochter vond ik zeer leuk om te doen. Een begeleiding die vooral kijkt naar de mogelijkheden in plaats van de problemen, dit was lastig te vinden.  Begeleiding die haar ging voorbereiden op het leven en autistisch niet zag als een belemmering en stempel. 

 

Ik heb verschillende coachopleidingen, diverse leerbijeenkomsten om honden te kunnen inzetten voor de coaching en van allerlei workshops gevolgd. Vooral het coachen met honden was een eye-opener, zo mooi wat een hond je terug geeft. Ze houden je een spiegel voor en laten je eigen inbreng zien. Ben je al nieuwsgierig? Kom dan eens aan.

 

Zo is Praktijk Brigitte ontstaan en daar ben ik super trots op! In mijn praktijk kan ik mijn kwaliteiten gebruiken en inzetten. Wat zijn ze dan? Ik ben een energiegever, zet structuren uit, no-nonsens, goedlachs, positief en niet te vergeten een beetje eigenwijs.