Commentaren: 6
 • #6

  Wendy (zaterdag, 13 juni 2020 22:13)

  Hulp bij de administratie. Brigitte heeft mij heel fijn geholpen bij het creëren van overzicht in mijn administratie. Middels een formulier op de computer is het nu heel handig voor mij om inkomsten en uitgaven bij te houden. Tevens heb ik direct alle informatie paraat voor mijn kwartaal aangifte.  Niet gedacht dat ik dat zou kunnen! Brigitte is duidelijk in wat ze over wil brengen, heeft geen oordeel en is super vriendelijk. Fijn om iets van te leren!

 • #5

  Sandra (vrijdag, 12 juni 2020 21:00)

  Vandaag was onze laatste afspraak alweer. Zo blij met alle inzichten die ik heb gekregen, al vond ik de spiegel voor gehouden worden soms erg lastig. Je vroeg aan mij tijdens onze eerste afspraak wat wil jij? Wat wil jij, ik vond het een rare vraag. Ik wilde niet meer moe zijn, maar wat ik wel wilde wist ik niet. En nu weet ik wat ik wil!

 • #4

  Jinte (zondag, 07 juni 2020 16:08)

  Onze dochter wordt door Brigitte nu een half jaar begeleid ivm haar autisme. We zijn super enthousiast! Onze dochter heeft weinig woede aanvallen meer, ze heeft diverse handvatten gekregen om ermee om te gaan. Het geeft zoveel meer rust. Ook wij hebben mooie stappen gemaakt. Bedankt.

 • #3

  Pascale (dinsdag, 27 augustus 2019 19:47)

  Onze zoon van 9 jaar heeft de individuele weerbaarheidstraining gevolgd samen met de honden. Het was zo leuk te zien hoe enthousiast was als hij weer mocht komen oefenen. We zijn blij dat we dit in vakantie hebben gedaan, zodat hij een stuk zekerder van zichzelf weer naar school ging. Als het aan onze zoon ligt komt hij nog vaak langs. Bedankt.

 • #2

  Mandy van Vugt-Jansen (maandag, 06 mei 2019 21:47)

  Wij zijn heel erg blij met Brigitte die met haar persoonlijke benadering al heel veel heeft bereikt met onze dochter van 9. Onze dochter is hoogbegaafd en heeft veel last van een vol hoofd. Zij vindt het heel moeilijk te ontspannen en zij is onzeker. Na 2 sessies zien wij al verbetering en heeft onze dochter al verschillende handvaten gekregen. Onze dochter voelt haarzelf op haar gemak bij Brigitte en gaat iedere keer met veel plezier naar Brigitte toe om haar verhaal te vertellen en op een leuke manier haar negatieve (denk) patronen te doorbreken.

 • #1

  Domenique (maandag, 06 mei 2019 16:23)

  Bedankt Brigitte voor je hulp. Onze dochter staat een stuk sterker in haar schoenen.