Kinderfeestjes op maat

Het is ook mogelijk om uw kinderfeestje te laten organiseren door mij. Het kinderfeestje kan plaats vinden bij u of mij op locatie. Wanneer u het kinderfeestje bij u plaats vindt is het helaas niet mogelijk om te kiezen voor een kinderfeestje met honden. Elk kinderfeestje wordt door mij op maat samengesteld aan de hand van uw wensen. 

 

De keuzemogelijkheden zijn zeer uitgebreid van een creatieve activiteit tot een activiteit met de honden tot een volledig verzorgd kinderfeest van 4 uur. Ik heb geen minimaal aantal deelnemers, omdat sommige kinderen het lastig vinden om veel kinderen uit te nodigen. Tevens ben ik gespecialiseerd in kinderfeestje voor kinderen met ASS. Voor de feestjes bij mij op locatie heb ik wel een maximum van 8 kinderen.

 

Zoals de foto's al laten zien zijn de creatieve activiteiten zeer uitgebreid. Meestal wordt deze samen met het kind bedacht of ze kiezen uit de workshops die op dat moment op de website staan. Natuurlijk is een feestje ook leuk om met de honden te vieren. De kinderen leren dan iets over de hondentaal en ze gaan dan erna met de honden het door hen opgezette parcours lopen.

 

Vaak komen de ouder(s) en kind vooraf langs om de mogelijkheden rustig te bespreken. Het is altijd fijn om eerst even kennis te maken en de locatie te bekijken. Aan dit gesprek zijn natuurlijk geen kosten verbonden.


Mogelijkheden

Kinderfeest A -  € 15,00 per kind                                                                                                                                  

1 activiteit (creatief of honden), maximum 8 kinderen, ranja/water en wat lekkers, duur ongeveer 2 uur, voor ieder kind een afscheidstasje met een kleinigheidje.

 

Kinderfeest B  -  € 25,00 per kind

2 activiteiten (creatief en met de honden), maximum 8 kinderen, ranja/water en wat lekkers en een zakje chips, minitaartje/cake, voor ieder kind een afscheidstasje met een kleiningheidje, duur ongeveer 4 uur. Mocht uw kind liever geen activiteit met de honden doen, dan kunnen we 2 creatieve activiteiten plannen of 1 activiteit in de natuur bij mij in de buurt.

 

U kunt uw kinderfeestje op verschillende manieren uitbreiden. 

Friet met 1 snack                                                 € 4,00 per kind extra

Cupcake verzorgt door Sweets and Savoury    € 2,00 per kind extra

Verzorgt op uw locatie, eerste 10 km vrij          € 0,29 per km extra 


Wilt u graag meer weten over alle mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik hoor graag uw wensen.