Het is ook mogelijk om een kinderfeestje te laten organiseren door mij. Het kinderfeestje vindt plaats bij mij in de praktijk. Elk kinderfeestje wordt op maat samengesteld aan de hand van de wensen van jullie kind.

 

De keuzemogelijkheden zijn zeer uitgebreid van een creatieve activiteit tot een activiteit met de honden tot een volledig verzorgd kinderfeest van vier uur. Ik heb geen minimaal aantal deelnemers, omdat sommige kinderen het lastig vinden om veel kinderen uit te nodigen of het zorgt voor teveel prikkels. Voor de feestjes bij mij op locatie heb ik een maximum van acht kinderen.

 

Zoals de foto's hieronder laten zien zijn de creatieve activiteiten zeer uitgebreid. Meestal wordt deze samen met het kind bedacht of ze kiezen uit de workshops die op dat moment op de website staan. Natuurlijk is een feestje ook leuk om met de honden te vieren. De kinderen leren dan over de hondentaal en ze gaan erna met de honden het door hen opgezette parcours lopen.

 

Vaak komen ouder(s) en kind vooraf kennismaken bij de praktijk om de mogelijkheden te bespreken. Het is altijd fijn om eerst even kennis te maken en de locatie te bekijken. Aan dit gesprek zijn natuurlijk geen kosten verbonden.

Mogelijkheden

Kinderfeest  -  € 95,00                                                                                                                 

1 activiteit (creatief of honden), maximum acht kinderen, ranja/water, cakeje en wat lekkers, duur ongeveer 2 uur, voor ieder kind een afscheidstasje met een kleinigheidje.

 

 

* Genoemde prijs is een basisprijs. Voor sommige creatieve activiteiten geldt een toeslag.

Wil je graag meer weten over alle mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik hoor graag je wensen.

Fotogalerij