Voor kinderen is het soms lastig om voor zichzelf op te komen of om te zeggen wat ze willen. Dit kan veel verschillende oorzaken hebben, maar belangrijker is dat het kind een manier vind die bij hem of haar past. Het ene kind is introvert, het andere kind extravert, je kunt van beide kinderen niet exact hetzelfde verwachten. Het is wel belangrijk dat elk kind durft te zeggen wat het wil en hoe het dat wil bereiken. 

 

Houdt je kind van honden dan is er de mogelijkheid om de weerbaarheidstraining samen met Kyra te volgen. Zonder veel uitleg van mij leert Kyra je, dat je het ook echt zelf moet geloven als je iets zegt, anders luistert Kyra niet. 

 

Tijdens de basistraining leren de kinderen op een uitdagende manier grenzen aan te geven. Ze leren: hoe je sterk staat en hoe je omgaat met jezelf en anderen. In de gevorderde training gaan we verder met het geleerde. Je gaat kijken naar je grenzen, waarom zet je ze daar? We leren de stop, denk en doe methode.

 

De weerbaarheidstrainingen worden per 1 september a.s. alleen nog individueel gegeven. De  basis en vervolg trainingen zijn voor kinderen tot en met 16 jaar. De beide beide delen bestaan uit vier sessies, van elk één uur. De totale kosten bedragen € 195,00 voor basis of vervolg.

 

Voor meer informatie hierover kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Meer informatie?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Laat  (verstuur) je gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op.